2022 Saç Simulasyonu Fiyatları

2022 saç simulasyonu fiyatları hakkında yazımızı sizinle paylaşıyoruz.

 

Saç Simülasyonu Nedir?

Adından da anlaşılacağı üzere, Saç Kökleri (Folikül) varmış gibi görüntü oluşturabilmek üzerine tasarlanmış, saç kaybının yaşandığı bölgeye dövme tekniği kullanılarak uygulanan 3D (Üç boyutlu) bir gölgelendirme yöntemidir.

Saç gölgelendirme işlemi olarak da adlandırılan saç simülasyonu, özellikle seyrelmiş saç bölgelerinde, daha dolgun ve daha doğal saç görüntüsünün oluşturulmasına yardımcı olan bir uygulamadır. Diğer saçlandırma işlemlerine kıyasla çok daha kısa sürede kellik görüntüsünün ortadan kaldırıldığı saç simülasyonu, aynı zamanda diğer uygulamalardan çok daha uygun maliyeti nedeniyle oldukça popüler bir işlemdir. 

Ortalama kullanım süresi 2 yıl ile 5 yıl arasında olan Saç Simülasyonu uygulaması diğer yöntemlere kıyasla uygun fiyata kalıcı sonuca ulaştırır.

Saç Foliküllerine doğal bir görünüm verebilmek için, Saç gölgelendirme işleminin 3D (Üç Boyutlu) bir teknikle yapılması gerekir. Çünkü Saç Fölikülleri baş’ın her bölgesinde aynı büyüklük ve görüntüye sahip değildir. Örneğin; Alın çizgisi daha seyrek ve küçük görünümlüyken baş’ın üst bölgeleri daha sık ve büyük görünümlü olabiliyor.

 

Kişiye özel protez saç uygulamamız hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

 

Saç Simülasyonu yaptırırken Seçeceğiniz Merkez Çok Önemlidir

Çünkü;

Kişiye özel tek kullanımlık iğneler kullanılmalı,

Saç köküne en uygun, organik, saç simülasyonu işlemi için özel olarak üretilmiş, sağlığa zararı bulunmayan, kalıcılığını uzun süre renk değiştirmeden koruyabilen boyalar seçilmeli,

Taşmış görüntüsü olmaması ve %100 doğal bir görüntü olabilmesi için kıl köküne uygun iğne boyutu tercih edilmelidir.

 

Değişen Kur Fiyatları Saç Simülasyonu Fiyatlarını Arttırdı mı?

Birçok sektörde olduğu gibi, saç simülasyonu sektöründe de kullanmış olduğumuz malzemeler Yurt dışından temin edilmektedir. Bu da zamanla fiyatların oynamasına sebebiyet vermekte. Biz Hair Hotel olarak kullanıcılarımızı ve kullanıcı adaylarımızı mağdur etmemek adına En minimum düzeyde fiyat artışları ile uygulamalarımızı yapmaktayız.

2022 yılında ortalama bir Saç Simülasyonu fiyatı 3500 TL ile 6000 TL arasındadır. Bu fiyat bölgenin büyüklüğüne, sıklık yoğunluk oranı gibi belirli kriterlere göre artıp azalabilir.

Sizde saç sorunlarınız için Protez Saç düşünmüyorsanız, saç simülasyonu tam size göre olabilir.

Fiyat ve Detaylı bilgi için uzmanlarımız ile görüşme sağlayabilir, ücretsiz randevu alabilirsiniz.