Çıkmayan Protez Saç Sistemi

Protez saç kullanmak istiyor ama karar veremiyor musunuz? Kulaktan dolma bilgilere veda edin!

Son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız sorulardan biri de Çıkmayan Protez Saç var mıdır?

-          Maalesef hayır, protez saç yapısı gereği belirli periyotlarla çıkarılması gereken bir sistemdir. Fakat protez saçın ömrünü uzatmak mümkündür!

-          Protez saçın alt yapısı, ortalama ayda bir olmak üzere bakım yapılması gereken bir sistemden oluşmaktadır. Bu süre kişiye göre (Sosyal koşulları ve Şahsi bakım alışkanlıkları gibi…) uzayıp kısalabilmektedir.

-           Kendi canlı derimizle beslenmediği için, hijyenik olarak da çıkmayan protez saç kullanımı pek mümkün değildir.

Ömürlük Protez Saç Var mıdır?

Protez saç, doğallığının bozulmaması ve konforlu bir kullanım gerçekleştirebilmesi için belli fonksiyonlar baz alınarak üretilmektedir. Bu da protez saçın belirli dönemlerde değiştirilmesini gerektirmektedir.

Protez saçın alt yapısına, üretim standartlarına ve kullanıcının sosyokültürel alışkanlıklarına bağlı olarak protez saçın kullanım süreleri de değişkenlik göstermektedir.

Kaliteli bir protez saç, 18 ay, 18-24 ay arasında bir kullanım sunabilir.
Ancak, bu süre yukarıda da belirttiğimiz gibi, protez saçın alt yapısı ve kullanım özelliklerine göre belirlenebilir. Öyle ki; Protez saçın ömrünü belirleyen en önemli etken, kullanıcı alışkanlıklarıdır. Öncelikle kullanıcı kendi kişisel bakımına, bununla birlikte de Protez ünitesinin periyodik bakımlarına ne kadar hassasiyet gösterirse, Protez saçın ömrü de o ölçüde, maksimum seviyelere çıkacaktır. Bu sebeple çıkmayan protez saç veya ömürlük protez saç olmasa da yedekli kullandığınızda size daha konforlu ve daha uzun ömürlü bir kullanım sağlayan protez saç kullanmanız mümkündür.

Şunu da eklemek gerekir ki teknolojinin gelişmesi ile birlikte, ileri bir zamanda belki de bu sistemler değişecek ve ömürlük dediğimiz bir protez saç sistemi gündeme gelecektir kim bilir..?

Peki biz Hair Hotel olarak neyi öneriyoruz?

Uzmanız Leyla hanım yaklaşık 30 yıldır bu işi yapmakta ve Protez saç sektörü Türkiye’de var olduğundan beri gelişimine katkı sağlamaktadır.

Protez saç seçimi tamamen kişinin isteklerine uygun olarak yapılmalıdır. Öyle ki, eğer istediğiniz protez saçım uzun ömürlü olsun, sık sık değiştirmemeyim, benim için doğallık ikinci plandadır diyorsanız Kalın ve sık alt yapılara sahip protez saç seçiminde bulunabilir.

Fakat isteğiniz, %100 doğal görünen, parlak sağlıklı bir saç görünümü ise, ince ve yanda ki saçlarınızın sıklığı ile orantılı bir protez saç alt yapısı tercih edilmelidir.

 

Sizde kendinize en uygun protez saça sahip olmak için, hemen uzmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

WhatsApp - 0533 063 1907