En İyi Protez Saç Merkezleri

Bilindiği üzere Protez Saç, kişinin kaybetmiş olduğu saçlarının yerine uygulanan ve kullanıcıyı %100 doğal bir görünüme kavuşturan, kozmetik bir uygulamadır. Protez saç, hem Dünya’da hem de Türkiye de en çok tercih edilen saçlandırma yöntemlerinden biridir.

Saçsızlık, (Çeşitli nedenlere bağlı olarak yaşanan her türlü saç kaybı) özellikle de halk diliyle kellik dediğimiz durumun ortaya çıkması, tüm insanlık tarihi boyunca, kişiler üzerinde sebep olduğu, psikolojik ve sosyal etkiler nedeniyle, yaş ve cinsiyet fark etmeksizin, son derece büyük bir sosyokültürel sorun olmuştur. Hatta maalesef ki bazı kişilerde saçsızlık sorunu, depresif bir duruma yol açarak, büyük bir özgüven kaybına ve sosyal aktivitelerden kaçınmalarına sebep olmuştur.

Ülkemizde çok farklı şehirlerde bu uygulama yapılıyor olsa dahi, protez saç merkezi denilince ilk akla gelen yer İstanbul’dur. Bunun ana sebebi, protez saç sektörünün bu şehirde doğmuş, büyümüş ve gelişmiş olmasıdır.
Fakat yine aynı sebeplere ek olarak, ticari kaygılardan ve rekabetten dolayıdır sebeptendir ki merdiven altı uygulamalarında en çok yapıldığı şehirlerden biri de yine İstanbul olmuştur!

Peki En İyi Protez Saç Merkezi Hangisidir?

Bu soruya en iyi cevabı sizin verebileceğinizi düşünerek, herkes için En İyi Protez Saç Merkezini Nasıl Ayırt Edebileceğini. anlatmaya çalışacağız.

Öncelikle;

  • Uygulamayı yapacağınız merkezin köklü bir geçmişe sahip olması (zira son zamanlarda en çok yaşanan mağduriyetlerin çoğunun ana temel sebebi, kısa süre bu köklü protez saç merkezlerinde çalışarak kendilerine yer açan, merdiven altı diye tabir ettiğimiz, işin özünü bilmeden, sadece ticari amaçla kurulan işletmelerdir).
  • Hangi şehirde olduğu farketmeksizin protez saç uygulamasının tekniğine ve yapacak olan uzmanın tecrübesine göre Merkezin kalitesi belirlenebilir.
  • Bununla birlikte kullanılan yöntem ve malzemelerin kalitesi de En İyi Protez Saç Merkezini bulmanıza yardımcı olacaktır.
  • Son olarak ise, Yine en önemlilerinden olduğunu düşündüğümüz bir madde kriter de, gerek satış öncesi gerek Satış Sonrası Müşteri Desteği’dir.

Yukarıdaki maddelere ek olarak, uygulamayı yaptıracağınız işletmenin / firmanın, merkezi konumda olması ve müşteri odaklı hizmet veriyor olması da En İyi Protez Saç Merkezini bulmanızda size yol gösterici olacaktır. 

İstanbul’ da Protez Saç Merkezleri 

Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi protez saç sektörünün doğduğu yer İstanbul’dur. Bu sebeple en iyi protez saç merkezlerine rahatlıkla ulaşabileceğiniz ana konumda bu şehirde yer almaktadır.

Uzmanımız Leyla Pektaş 1994 yılında yurt dışından gelen eğitimcilerden ders alarak teoriyi unutmadan, işi mutfağında öğrenerek, bilgi ve tecrübesini ortaya koyarak bu mesleğe gönül vermiştir.

 

Hair Hotel İstanbul / Şişli Adres: Büyükdere Cad. No:15 Ufuk Apt. Kat:2 34381 Şişli / İstanbul / Türkiye

Hair Hotel Bodrum / Ortakent Adres: Cumhuriyet Caddesi No:184/b Ortakent Bodrum, 48420 Bodrum/Muğla

 

info@hairhotel.com.tr

+90 533 063 19 07

+90 212 213 8889

 

Merkezlerimiz İstanbul Şişli ve Bodrum Ortakent dedir. 

Her iki konum için de Uzmanımız Leyla Hanım ve ekibi tüm bu maddeleri göz önünde bulundurarak işini hakkı ile yapmaktadır.

En iyisine layık olduğunu düşünen herkesi merkezimize gelerek, kaliteyi yerinde görmelerini tavsiye ederiz.

Siz de protez saç hakkında fiyat ve detaylı bilgi almak için hemen uzmanlarımız ile görüşme sağlayabilirsiniz.