Protez Saç Fiyatları Neden Değişiklik Gösterir?

Çağımızın en büyük ve engellenemeyen sağlık problemlerinden birisi Erkeklerde Saç Dökülmesi problemidir. Evet, Erkeklerde saç dökülmesi engellenemeyen sorun olabilir. Bu durumu engelleyemeyebiliriz fakat dökülen saçlarınızı geri getirebilir. Bunun ise en kolay, en ağrısız ve kesin yolu protez saç uygulamasıdır. Protez saç uygulaması sayesinde o eski eşsiz görünümünüze tekrar kavuşacaksınız. Üstelik her yaştan ( 6 yaş üstü ), cinsiyet ayrımı olmak sızın herkese uygulanabilmektedir. En güzel yanı ise uygulanacak olan protez saçı kendi saçınız gibi kullanabiliyorsunuz. Duş alabiliyor, tarayıp fön çekebiliyor üstelik toplu kullanılan havuzlara bile rahatlıkla girebiliyorsunuz. Diğer bir yöntem olan saç ekimi gibi cerrahi bir uygulama olmadığından enfeksiyon kapma riski de bulunmuyor.

 

Protez Saç Nasıl Uygulanır

Protez saç uygulaması oldukça basit ve sancısız bir süreçtir. Erkeklerde saç dökülmesi problemini, bu yöntem sayesinde problem olmaktan çıkartıyoruz. Uygulamanın yapılacağı alanın ölçüsü alındıktan sonra kişiye özel saçın üretiminin yapılması için genelde yurt dışında bulunan üretim merkezlerine gönderilir. Burada alıcının isteği üzerine fabrikasyon kişiye özel saç protezi (Kaliteli Protez Saç) üretimleri yapılır. Üretilen saçlar merkeze geldiğinde müşteri çağrılır ve uygulama yapılır.

 

Saç protezi kafaya uygulanırken, zararsız ve onaylı yapıştırıcılar ve su bazlı solüsyonlar kullanılır. Bu sayede alerjik reaksiyonların önüne geçilmiş olur. Ayrıca kişiye özel üretim olan Kaliteli Protez Saç hava alması ve su geçirgenliği olması bakımından daha konforlu ve daha sağlıklıdır. “Kaliteli Protez Saç” ve Fabrikasyon üretim olan “Ucuz Saç Protezi” arasında farklılıklar vardır. Su geçirgenliği, hava alması, deforme olma zamanları, bakım periyotları, bakım fiyatları, ürünlerin fiyat farkı bu farklılıkların aklımıza gelen kısımları.

 

Protez Saç Fiyatları

Protez saç uygulamalarında tek tip bir fiyat söylemek her zaman yanlıştır. Çünkü herkesin açıklığı, dökülme oranı, kafatası yapısı, cildinin hangi malzemeye daha uygun olduğu gibi birçok etken fiyat farklılıklarını doğurmaktadır. Bu fiyat farklılıklarının en büyüğü ise fabrikasyon olarak üretilen Ucuz Protez Saç ve kişiye özel olarak üretilen Kaliteli Protez Saç arasındadır. 

 

Protez Saç Fiyatları için kesin bir şey söylemek, görmeden ve kalıp almadan doğru değildir. Size telefondan, internet ve televizyon üzerinden fiyat verenlere asla ama asla kanmayın. Ucuz Protez Saç yaptırabilirsiniz ama sağlığınızdan olduktan sonra harcayacağınız para çok daha fazladır. Bu nedenle hem sağlığınızdan hem de paranızdan olmak istemiyorsanız Kaliteli Protez Saç ve kaliteli uygulama merkezlerinden vazgeçmeyin.

 

Protez Saç Fiyatları, ürüne göre farklılıklar gösterdiği gibi firmalar arasında da fark edebiliyor. Kişiye özel üretilen Kaliteli Protez Saç Fiyatları 600 - 1500 Dolar arasında uygulamalar yapılmaktadır. Fabrikasyon üretimi olan Ucuz Protez Saçlarda bu fiyat 200 - 450 Dolar arasına düşebiliyor. Protez Saç bakımını kendiniz yapamıyor ve yine bir firmaya yaptırıyorsanız bu fiyatta yine merkezlerin kalite standartlarına gçre 70-120 ₺ arasındadır.