Bayanlar İçin Protez Saç Uygulamaları

Ameliyatsız Saç Protezi İle Yeni Saçlara Sahip Olmak

  Saç kaybı, sağlıklı bir görünüm, psikolojik rahatlık ve öz güvenin yanı sıra estetik açıdan da kişilere rahatsızlık veren bir durumdur. Son dönemlerde bu soruna, Protez saç uygulaması sayesinde, cerrahi olmayan bir müdahale ile, dökülmenin sebebi ne olursa olsun kişilerin saçlarına yeniden kavuşmalarına olanak sağlanıyor.

  Dökülme ve seyrekliklerin başlıca nedenleri; genetik faktörlere bağlı olmakla birlikte, ciltte meydana gelen hastalıklar, hormonal sorunlar, ciltte yanık, lazer vb. etkenler, çevresel ve stres gibi psikolojik durumlar, kemoterapi gibi saç köklerini öldüren pek çok faktörler olmaktadır. Ancak yine de en büyük etken, genlerden gelen kalıtımsal nedenlerdir. 

  Uzman personeli ile tam teşkilatlı Haır Hotel Saç Merkezi https://hairhotel.com.tr/ bayanlar için de gerçekleştirdiği protez saç uygulaması ve saç dövmesi tekniği de denilen yöntemi büyük bir başarıyla gerçekleştirmektedir. 6 ila 8 haftalık bir süreci kapsayan ölçülendirme, yerleştirme ve tasarım aşamalarıyla acılı cerrahi müdahalelere gerek kalmadan kişiye özel protez saç ile %100 çözüm sunmaktadır.

  Bayanlar İçin Protez Saç Ölçüm, Tasarımı Ve Saçı Yerleştirme

  Protez saç uygulamasının birincil temel aşaması olan ölçülendirme de öncelikle baş bölgesinde saçların seyreklik ve saçsız olan bölgelerinin tespit edilerek, sağlıklı ve estetik doğal bir görünüm için kafa yapısı doğru olarak analiz edildikten sonra, yüz hatlarına uygun olacak, alın çizgisi de dahil olmak üzere saçsız bölgenin çizimi gerçekleştirilerek kalıp çıkartılır.

            Kadın protez saç uygulamasını canlı izlemek için Tıklayınız        

   Saç örneğinden küçük bir numune alınarak kişinin saçlarının özelliklerine göre oluşturulan form üzerine tüm analizler kayıt edilir ve buna uygun formda numune ile birlikte protez saç için titizlikle yurt dışına kargo ile gönderim prosedürleri tamamlanmış olur. İkinci aşamada ise, ölçümleme ile çıkan saç kalıbı saçsız olan bölgeyi içine alacak konumda baş kısmına uygulanır. Saç uzmanlarının saçı yerleştirme işlemlerinin doğru olarak sonuçlanmasında doğru ölçüm, saçın yapısal ve renk uyumları da test edilerek yerleştirme aşaması tamamlanmaktadır. 

  Finalin gerçekleşeceği son ve uygulamayı yaptıran bayanları en çok heyecanlandıran tasarım aşaması ise, bayanları öz güvenlerine tekrar kavuşacakları, zevklerine göre belirleyecekleri, saç kesimi, şekillendirme, uzun ya da kısa saç tercihlerinin uygulamaya geçirilmesi olmaktadır. Saç protezinin mutlaka uzman saç merkezlerinde, saç uzmanlarının, işinde eğitim ve tecrübeye sahip olan kişilerin yapmaları gerekmektedir.

  Saç protezi uygulamasının son zamanlarda bu kadar tercih edilir olmasında acısız, ameliyatsız, kolay ve hızlı olmasının yanı sıra, estetik ve gerçek doğal saç görünümünde çok başarılı bir metot olması oldukça etken olmaktadır. Saç uygulaması yapılırken kişi sosyal yaşantısından uzaklaşmaz.

  Günlük rutinlerine devam eder. Ayrıca protez saç bayanlara; deniz, fön, saç tarama, havuz, duş, sauna, solaryum, spor vb. yapabilme özgürlüğünü sağlar. Saç bakımlarını protez merkezinde yaptırabilecekleri gibi kısa bir eğitim sonra kişilerin kendilerinin de yapabilmeleri ayrı bir kullanım kolaylığı avantajını da sağlamaktadır.