Erkeklerde Saç Dökülmesine Çözümler

Erkeklerde saç dökülmesi, bazı durumlarda, kişiyi hem maddi hem de ruhsal anlamda ciddi sıkıntılara sokabiliyor. Saç dökülmesinin sayısız nedenleri bulunmaktadır. Bunların en başında ise hormonal sebepler gelmektedir. Testosteron hormonun aşırı salgılanması sonucu dolayısıyla da daha çok erkeklerde saç dökülmesine yol açmaktadır. Buradan da anlayacağımız üzere saç dökülmesi erkeklerin erkek olmasından gelen kaçınılmaz sorunudur. Günümüzde erkeklerin birçoğunun yaşadığı, erkeklerde saç dökülmesi sorununa her gün yeni çözümler üretilmektedir. Bu çözümlerin ise çok az bir miktarı gerçek anlamda çözüm olmaktadır. Erkeklerde saç dökülmesinin çözümleri arasında en çok tercih edilen yöntem şüphesiz ki saç ektirme yöntemidir. Henüz ağrısız, acısız ve zaman almayan saç ektirme yöntemi bulunamadığı için ise saç dökülmesi problemi yaşayanlar, daha kısa sürede daha kesin sonuç veren, acısız ve ağrısız yöntemlere yönelmekteler. 

Erkeklerde saç dökülmesinin çözümleri arasından, sizler için, siz daha fazla araştırmayla yorulmayın diye araştırmasını yaptığımız, en çok tercih edilenleri ve en kesin sonuçları veren yöntemleri derledik. Bunlardan, size en uygun olanı seçmeniz en doğrusu olacaktır.

Saç Ektirme Yöntemi

Bir döneme damgasını vuran, fakat günümüzde adını daha az duyduğumuz bir uygulamadır. Bu uygulamanın, kişiye acı ve ağrı vermesi, sonuçlarının kesin olmaması, uzun zaman alması, seanslarının pahalı olması gibi nedenlerle bulduğu uygulatıcı sayısında ciddi bir düşüş yaşanmaktadır. Saç dökülmesi sorunu yaşayan bireyler daha çok, acı ve ağrı sıkıntısı yaşatmayan, daha kesin sonuçları olan ve fiyatı daha uygun olan yöntemleri tercih etmeyi başlamıştır. 

Saç Simülasyonu

Saç Dövmesi olarak da bilinen Saç Simülasyonu (SAÇ PİGMENTASYONU) , erkeklerde saç dökülmesinin çözümleri arasında yer almaktadır. Bu yöntem, daha çok seyrelen saçlarda tercih edilmektedir. Seyrek saçların arasında, kafa derisine yapılan saç gölgelendirme (Saç Simülasyonu) işlemi saçların daha canlı ve tok bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır. Saç simülasyonu yediden yetmişe herkes tarafından gönül rahatlığı ile uygulanabilmektedir. Saç simülasyonu yönteminde kullanılan boyalar, bitki köklerinden elde edilmekte olup %100 doğal ve %100 bitkiseldir. Bu nedenle de hiçbir problemle karşılaşmazsınız. Her ihtimale karşı, sağlık her şeyden önemli olduğundan ve şakaya gelmeyeceğinden, uygulama yapılmadan önce uygulamanın yapılacağı kişiye alerji testleri yapılmaktadır. 

Protez Saç

Günümüzde, Protez saç yöntemi bir hayli fazla tercih edilmektedir. Protez saç yöntemi, diğer yöntemler arasında en acısız en ağrısız ve en kesin sonucu vermektedir. Protez saç yönteminin bu kadar tercih edilmesi sonucunda, saç ektirme yönteminin tahtını elinden alarak, erkeklerde saç dökülmesinin çözümleri arasında 1. sıraya yerleşmesi kaçınılmaz son gibi geliyor. 

Protez saç uygulamasından faydalanarak, diğer yöntemlerden daha uygun fiyata, daha kısa sürede, en kesin sonucu elde edebilirsiniz. Üstelik diğer yöntemler uygulandıktan sonra geri dönüşü bulunmazken, protez saç yönteminde memnun kalmadığınız veya sıkıldığınız istediğiniz zaman vazgeçebilir ve çıkarttırabilirsiniz.