Saç Dövmesi Fiyatları Ne Kadar?

Saç dövmesi giderek popüler bir uygulama haline dönüşmeye başladı. Kellik problemi çekenler, hem pratik hem de olumlu sonuç sunan bu yönteme sıkça başvuruyor. Ancak %100 kalıcı bir yöntem olmamakla beraber, ortalama 3-4 senelik kalıcılığı olan bir uygulamadır. Uygulamanın, her saçlandırma uygulamasında olduğu gibi, bazı avantajları ve dezavantajları da söz konusudur. Dolayısıyla, olumlu yanlarına odaklanıp, uygulamayı yaptırıp yaptırmayacağınıza karar verebilirsiniz. 

 

Fiyatlar dezavantajlı mı?

Öncelikle şunu ifade edelim. Kaliteli ve sağlam bir saç dövmesi uygulaması yaptırmak için uzman bir kuruma danışmalısınız. Hem ekipman hem de malzemeler açısından kaliteli yerler, daha başarılı sonuçlar sunar. Deneyim ve tecrübe de önemli bir niteliktir. Kurumun referanslarının kontrol edilmesi ve mümkünse saç dövmesi yaptıran kişilerle iletişim kurulması, iyi karar verebilmeniz açısından ideal veriler elde etmeniz anlamına geliyor. 

 

Kalite, Fiyatları Etkiler

Fiyatları, merkezin kalitesi ve kullandıkları malzemeyle beraber, dövmenin yapılacağı alanın büyüklüğü de etkiliyor. Ufak bir bölümle, yapılması iki saat kadar sürecek bir bölüm arasında fiyat farkı olacaktır. Dolayısıyla, yaptırmadan önce fiyat bilgisi almak da önemlidir. saç dövmesi fiyatı, saçlandırma yöntemlerine nazaran daha avantajlıdır. Saç ekimi ve protez saç gibi uygulamalara nazaran daha uygun fiyatlıdır. Ayrıca, iyi sonuçlar verir. 

 

Uygulama yapılacak alan büyükse, fiyat artar

Şunu ifade etmek gerekiyor. Uzun saç modelini seven birisi tarafından saç dövmesi yaptırmak doğru bir karar değildir. kısa saç modelinde, daha uygundur. Doğal bir görünüm elde edilebilmesi için saçların kısa olması elzemdir. Uygulama yapılan bölgedeki dökülmeler sürüyorsa, saç dövmesi yapılmamalıdır. Aksi durumda, dökülme devam eder ve dövme belirgin olmaya başlar. Doğallık bozulabilir. 

 

Steril bir ortama ihtiyaç var
Saç dövmesi, seyrekliği giderdiği gibi, saç derisinde yer alan yara ve doğum lekesi gibi istenmeyen görüntüyü de örter. Uygulama, reşit kişiler üzerinde uygulanabilir. Ancak herhangi bir deri hastalığı bulunanlar için uygulamanın yapılması doğru olmaz. Saç dövmesi için ortamın steril olması gerekiyor. pigmentte kullanılan iğnelerin ise, kişiye özel olması lazımdır. Birinde kullanılan iğnenin, bir başka kişi üzerinde kullanılması doğru değildir. 

 

Uygulamanın standart bir dövmeci merkezinde yaptırılması asla doğru değildir. İlgili merkezlerde yaptırılması lazımdır. Saç dövmesi, bilinen dövmeden bazı farklılıklar içerir. Her ne kadar usul aynı olsa da, çalışma modeli, uzmanlık, kullanılan malzeme bakımından bariz farklar vardır. Seçilen boya renginin değişmeyen ve uygulama yapılacak kişinin saç rengine uyumlu olması gerekiyor. Saç kökleri ve yönüne göre dövmenin yapılmalıdır. Bu ise, uzmanlık isteyen bir detaydır.